After Dark

After Dark’s vision er at alle skal kunne nyde god musik, lysshow, sceneopsætninger osv. uanset hvor de befinder sig til en overkommelig pris. Vi bestræber os på at kun at levere det bedste udstyr til de bedste priser. Vi er meget kompetente og altid klar på at hjælpe med at finde en løsning på en problemstilling hvor vi kan levere alt fra lyd, lys, djs, scener, konfetti osv. til dit næste arrangement. Vores lille hold bestående af meget kompetente medarbejdere arbejder altid hårdt for at dette skal lykkedes på bedste vis! Vi servicerer løbende vores udstyr og opgraderer udstyrspakken så vi altid er klar til at komme med de bedste grejer som altid fungerer præcis som det skal!

Firmaet startede op med en afdeling på Bornholm men hvor vi senere hen har åbnet en afdeling i København som gør at vi kan behandle mange flere forespørgsler samt dække et langt større område!

“Bedste beslutning at vælge Diskotek AfterDark! meget flexible. jeg vil uden tvivl vælge dem til næste fest!”

Simon, Privatfest

“Vi holdt afslutningsfest i håndbold klubben, og Afterdark gjorde det til et brag af en fest, kun gode anbefalinger herfra.”

Maria, Håndbold afslutningsfest

“Har brugt dem i 2 år nu, og de har hver gang leveret overraskende god lyd & lys. Kan helt klart anbefales!”

Anton, Ungdomsfest
“Vi havde den udsøgte fornøjelse af After Dark til vores bryllup, de leverede ud over alle grænser en fantastisk oplevelse. De formåede at få ældre som yngre ud på dansegulvet og alle nød deres musik. De er super professionelle og leverer 1000% det de lover!”
Emilie, Bryllup
Vi havde AfterDark til at levere musik til vores motorsportsfest.
De leverede virkelig god stemning og formåede at få en kæmpe flok trætte mennesker til at danse på bordene den halve nat. Musik for alle aldre.
Utrolig venlige unge mænd, der holder hvad de lover og går op i at have klare aftaler og
er utrolig vel informerende ved første samtale.
Til vores fest var der deltagere fra hele landet og alle roste vores musik.
Vi kan varmt anbefale AfterDark.
Christina, DM i folkeræs efterfest

Fremhævede events

Her er nogle udvalgte events vi har været ude til.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du brugen af vores cookies.